martes, 15 de marzo de 2011

Benvinguda


Arrel de la publicació de “El sanatori de l’ànima, una teràpia poètica amb Màrius Torres”, molts amics i lectors m’han suggerit que un Blog fóra una eina bona per continuar el contacte. Si a aquesta demanda li sumem que per destins atzarosos – o potser no tant, qui sap? – des del mes de gener col·laboro a Ràdio Sabadell cada dimecres al matí, he cregut que per fi ha arribat el moment de sortir a la palestra virtual amb aquest espai que espero us agradi i ajudi a saber més del que vaig fent.

Hi aniré comentant totes les activitats lligades al llibre i als futurs llibres que espero els editors continuïn animant-se a publicar-me. També trobareu l’espai de l’aforisme – si Déu vol voldria que els meus aforismes sortissin en forma de llibre – on cada cert temps aniré publicant una reflexió diferent. Qui vulgui podrà escoltar els programes de ràdio, on setmana rere setmana, amb l’ajut de la periodista Aura Costa, vaig  deixatant alguns temes sobre el creixement personal i l’art de la individuació.

Com les diverses presentacions del Sanatori han estat molt enriquidores, aniré penjant també alguns dels textos dels diversos ponents. Crec que poden servir com a bones introduccions a una lectura calidoscòpica del mateix.

Si teniu a bé fer algun comentari serà ben rebut ...i a mida de la meva disponibilitat respost el més ràpid possible.

5 comentarios:

  1. Hola: tinc unn bon amic que em va regalar "El Sanatori de l'Ànima". La seva lectura m'ha acompanyat molt en una etapa especialment crítica de la meva vida, alhora que m'ha permès descobrir aquest nostre gran poeta, en Màrius Torres, que amb els seus versos destil·la una vida tan colpidora com exemplar la seva manera de processar tan de sofriment i dolor. L'he volgut regalar, també, a d'altres amics, i he de dir que em costa trobar-lo a les llibreries...
    Gràcies: Edu

    ResponderEliminar
  2. Hola!
    M'ha agradat molt aquesta obra, que no sé si és novela o un llibre d'autoajuda... M'agrada com descriu el procés d'una crisi provocada per la budor i el sense sentit d'una vida enfocada a l'exit i el consum. No sé si existeix aquest lloc: el Mas Blanc, on queda, com ens hi podem adreçar, o si hi ha algun lloc d'aquest tipus on ens puguin acollir en el sentit més ampli, com al Sanatori de l'Ànima, i orientar.
    A on, a qui ens podem adreçar les persones que necessitem reordenar-nos interiorment?

    ResponderEliminar
  3. M'agrada com tractes en aquesta obra, la dona, com a acompanyany i orientadora en el procés de desvetllament i acompanyant la interpel·lació del protagonista, i com resolts al final, reconeixent que la seva germana pot portar l'empresa, i que de fet s'ho ha guanyat i ho ha demostrat durant aquests mesos de baixa de l'empresari.
    Gràcies, Fabi

    ResponderEliminar
  4. Felicitats pel llibre i pel blog.

    Es tracta d'un llibre altament recomanable,un llibre que enganxa, que fa reflexionar, que es pot convertir en una teràpia molt adient pel dia a dia, caldria pendre'n apunts per recordar-ne alguna frase cèlebre!

    Espero la propera obra d'aquest magnific autor.

    Jordi

    ResponderEliminar
  5. Paco, ens coneixem. Em vas signar el llibre a la primera presentació a la Llibreria Excelence. L'he llegit; m'ha captivat i colpit dins l'ànima. He descobert el poeta Màrius Torres a qui segueixo a pista en aquest any que celebrem el centenari del seu naixement. Tinc el llibre damunt la tauleta de nit per iniciar una segona lectura més reposada i meditada. De ben segur que el faré circular entre amics, coneguts i saludats i... clients -es clar-. Gràcies per l'encert i pel treball. Per cert la presentació a Sant Boi de LLobregat ¿ per quan?. Posem fil a l'agulla ? Carles

    ResponderEliminar