Contacte

Paco Grande Crespo
639 889 615
pacograndec@gmail.com 

Currículum

Madrid 1955. Casat: dos fills.

Llicenciat en Psicologia (Universitat Autònoma de Barcelona) 1995. Psicòleg col·legiat nº 8295.

Batxiller en Teologia (Facultat de Teologia de Catalunya) 1981. Amb dos cursos de Llicenciatura (especialitat en Teologia moral).

Psicoterapeuta i analista junguià (membre de la IAAP, International Association for Analytical Psychology, member card nº 2840 i de la SEPA, Sociedad española de Psicología analítica, de la que actualment en sóc el tresorer).

Com a teòleg vaig treballar en funcions de professor de religió i filosofia al Col·legi Sant Miquel de Vic i al col·legi Pere Barnils de Centelles. També vaig treballar a l’antic ICESB (Institut de ciències socials de Barcelona) com a professor de l’assignatura Ètica Professional del programa de formació de Treballadors Socials. Tot això en la dècada de 1980-90.

Com analista junguià i psicoterapeuta mantinc consulta privada des de fa més de 14 anys a Barcelona i Vic.

Paral·lelament exerceixo com a consultor, formador i coach en Recursos Humans des de fa més de 19 anys. En aquest camp les meves credencials són:

  • Col·laborador acadèmic del Departament de Direcció de Recursos Humans de l'escola de negocis ESADE (Barcelona i Madrid) des de 1992 fins ara. Especialista en l’àrea de Relacions Interpersonals, impartint els següents seminaris a Directius : Comunicació interpersonal, Gestió de conflictes, Parlar en públic.
  • Consultor, formador i coach en l’àrea de relacions interpersonals i comunicació amb d’altres consultories i per compte propi. Actualment director del departament de coaching d’Intermanagement Consulting.
  • He treballat com a consultor, formador i coach per a organitzacions d’un ampli espectre i de diversos sectors com : La Caixa, BBVA, Solvay, Nutrexpa, Grup Vitri, Pronovias, Telefónica, Grunenthal, Cooperatives Mondragón, Areas, FNAC, Vives Vidal, Departament de Justícia de la Generalitat, Diputació de Barcelona, Universitat de Barcelona, Ajuntament de Manlleu, Hospital de la Vall Hebron, Hospital de Sant Pau.
  • Com a mediador en conflictes he intervingut en empreses de sectors diversos, facilitant-ne la resolució tant en grup com a nivell de relacions entre directius. Actualment combino les tècniques clàssiques de consultoria amb abordatges que suposen l’ús de la metodologia del coaching.

Darrerament he iniciat l’aventura literària. "El Sanatori de l’ànima, una teràpia poètica amb Màrius Torres", n’és la seva primera expressió.