Benvinguda

Arrel de la publicació de “El sanatori de l’ànima, una teràpia poètica amb Màrius Torres”, molts amics i lectors m’han suggerit que un Blog fóra una eina bona per continuar el contacte. Si a aquesta demanda li sumem que per destins atzarosos – o potser no tant, qui sap? – des del mes de gener col·laboro a Ràdio Sabadell cada dimecres al matí, he cregut que per fi ha arribat el moment de sortir a la palestra virtual amb aquest espai que espero us agradi i ajudi a saber més del que vaig fent.

Hi aniré comentant totes les activitats lligades al llibre i als futurs llibres que espero els editors continuïn animant-se a publicar-me. També trobareu l’espai de l’aforisme – si Déu vol voldria que els meus aforismes sortissin en forma de llibre – on cada cert temps aniré publicant una reflexió diferent. Qui vulgui podrà escoltar els programes de ràdio, on setmana rere setmana, amb l’ajut de la periodista Aura Costa, vaig  deixatant alguns temes sobre el creixement personal i l’art de la individuació.

Com les diverses presentacions del Sanatori han estat molt enriquidores, aniré penjant també alguns dels textos dels diversos ponents. Crec que poden servir com a bones introduccions a una lectura calidoscòpica del mateix.

Si teniu a bé fer algun comentari serà ben rebut ...i, a mida de la meva disponibilitat, respost el més ràpid possible.