domingo, 23 de octubre de 2011

Taller: El sentit de les crisis personals i el creixement espiritual

Després d'unes setmanes d'inactivitat al blog, us penjo el primer taller dels tres que organitza l'Era del Mas Blanc entorn el desvetllament interior, els quals prendran com a fil conductor el meu llibre "El sanatori de l'ànima".
Aquests tres tallers es poden seguir conjuntament o de forma separada, i acabaran amb la ruta sobre el poeta Màrius Torres que es portarà a terme el 17 de juny del 2012.
Es tracta d’una activitat que proposa diversos exercicis i debats sobre el tema plantejat. El taller, d’un sol dia, apunta especialment a l’experiència concreta de cada participant amb l’objectiu d’aconseguir noves eines i coneixements respecte al camí interior.

El primer taller es realitzarà el pròxim 6 de novembre i girarà entorn el tema de les crisis personals i el creixement espiritual. Esteu tots convidats a participar-hi. Us hi esperem!

TEMA: El sentit de les crisis personals i el creixement espiritual.

DATA: 6 de novembre de 2011.

LLOC: Centre de Ioga l’Om de Vilafranca del Penedès (per arribar consultar www.iogalom.com)

PONENTS: Montserrat Montané (formació en biografia humana); Paco Grande (autor del llibre “El sanatori de l’ànima”) i Carles Ventura (psicòleg i analista junguià).

HORARIS: De 9h a 20h.

DINAR: s’inclou dintre de l’activitat i és a càrrec de l’organització.

PREU: El taller es finança mitjançant aportacions voluntàries.

INSCRIPCIONS: per c/e o telèfon, a través de la Montserrat Montané 93.890.06.33; montserratmontane@gmail.com. Places limitades.

No hay comentarios:

Publicar un comentario